Izvor: ALO
14.03.2022 u 08:44
0

ŠOKIRALA PRINZANJEM DA SE NE SEĆA POLOVINE SCENA! Slavna glumica je obelodanila neobičan detalj sa snimanja kultne serije!

Kultna serija koja nikad neće biti zaboravljena!

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Kortni Koks, pamtimo kao Moniku iz „Prijatelja“. Nedavno je šokirala javnost priznanjem da se mnogih scena iz kultne serije „Prijatelji“ čak i ne seća.

– Trebalo je da pogledam svih 10 sezona, jer kada sam radila na okupljanju i kada su mi postavljali pitanja govorila sam da se ne sećam da sam bila tamo – pojasnila je.

– Ponekad to vidim na TV-u i zastanem i kažem: “O moj Bože, ja se ovoga uopšte ne sećam” – dodala je Koks kazavši da je to prilično smešno.

Ipak, sve godine snimanja serije nisu izbrisane u njenom umu. Osvrćući se na seriju i njeno nasleđe, Koks je rekla da je srećna što je ljudi vole isto koliko i glumačka ekipa.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter