Izvor: HAPPY BSC
22.09.2021 u 14:21
0

„SREĆAN ROĐENDAN LJUBAVI“: Prijovićka slavi 26. rođendan, a evo KO joj je među prvima čestitao! (FOTO)

Aleksandra Prijović danas proslavlja svoj rođendan, a prva joj je javno čestitala Anastasija Ražnatović.

PROČITAJTE JOŠ: SLOBODA MIĆALOVIĆ POZITIVNA NA KORONU! Hitno prekinula snimanje!

– Srećan rođendan, ljubavi! Sve što možeš da zamisliš, a i više od toga da ti se ostvari. Budi uvek voljena i srećna- poželela joj je Ražnatovićeva.

 PROČITAJTE JOŠ: POZNATI PEVAČ ISPAO IZ HELIKOPTERA! Krvav i u zavojima nakon nastupa! (FOTO)

Spekulisalo se da Anastasija i Aleksandra nisu u dobrim odnosima, o čemu je Ražnatovićeva otvoreno govorila 2020. godine.

– Ja imam prijatelje koje znam dugo, Aleksandra je jedna od osoba sa estrade sa kojom sam bila dobra, pa se desio nesporazum, pa smo se udaljile. Neki ljudi su se upetljali. Kada smo se videle, shvatile smo da ništa ne treba gurati pod tepih. Popričale smo normalno i zrelo i shvatile da je došlo do nesporazuma- rekla je pevačica tad za domaće medije.

 Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter