Izvor:
14.04.2017 u 15:50
0

STIŽE PRINOVA: Srpski glumac čeka šesto dete sa 23 godine mlađom suprigom!

Glumac Slobodan Ćustić (58) na jesen će dobiti šesto dete, a četvrto sa sadašnjom suprugom Jelenom (35). Gospođa Ćustić uskoro ulazi u peti mesec trudnoće i početkom jeseni ova porodica postaće bogatija za još jednog člana.

Glumac iz prvog braka ima sinove Nikolu (36) i Ljubomira (32). Otkako je u braku sa Jelenom, tu su i sedmogodišnji Vasilije Vid, petogodišnji Tanasije i ćerkica Zarija, koja ima četiri godine. Smatraju da je sada ponovo vreme za devojčicu kako bi bilo izjednačeno i da bi Zarija imala adekvatno društvo za igru, prenosi "Stori".

– Mi znamo malo ljudi u Srbiji koji su imali ovoliku sreću. Verovatno ne više od jedne porodice – kaže Jelena za ovaj magazin.

-Bio sam zatečen kada sam saznao da je Jelena ponovo trudna. Čovek u mojim godinama ima ozbiljniji odnos prema porodici – kaže Slobodan koji dodaje da supruga i on nikada ništa nisu "računali na digitron".

Izvor:Blic.rs
Foto:Youtube/RTV Slon

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter