Izvor: ALO
25.05.2022 u 16:47
0

STRAVIČNA ISPOVEST VEDRANE RUDAN! „Podigao me i bacio u stakleni orman, pokušala sam da ubijem oca DVA puta! (VIDEO)

Vedrana ističe kako je njen otac bio brutalna i da ih je redovno tukao, a da majci nikada to neće oprostiti

Hrvatska književnica Vedrana Rudan u potresnoj ispovesti otkrila je da je prošla kroz teške trenutke tokom svog odrastanja.

Naime, onda je istakla da ju je otac, kako nju, tako i njenu sestru i majku maltertirao, te je kako tvrdi zbog toga dva puta pokušala da ga ubije.

– Pokušala sam da ubijem oca kad sam imala 15 godina, ali mi nije uspelo. Pokušala sam i sa 20, ali je jedva ostao živ – započela je svoje izlaganje u emisiji „Lica kao sav normalan svet“, pa nastavila:

– Imala sam 21. godinu, diplomirala sam i radila. Bilo je to vreme kad su se nosile mini suknje, a onda su, preko noći, došle u modu maksi suknje – rekla je je Vedrana.

– Radila sam, imala sam svoju platu i pratila modu, pa sam tako skinula mini i obukla maksi suknju. Otac je ušao u kuhinju, a živeli smo u rupi, u pravom ćumezu, odmerio me… majka u uglu drhti, nikad se nije smeo dizati ton… a otac kaže: „Juče si bila ku*va a danas si časna sestra, odluči se“ – dodaje Vedrana.

– Odgovorila sam mu ‘ne s…’, a majka je skoro umrla, jer sam prvi put digla ton na oca. Pomislila sam – šta mi se može dogoditi… ? Završila sam školu, radim… – kaže spisateljica.

– A onda mi je on prišao, podigao me i bacio u stakleni orman. Bila sam sva u krvi i staklu… imali smo šporet na drva i na njemu je, u tom trenutku, bila velika šerpa puna gulaša, ogromna… uhvatila sam je za te goruće „uši“, digla u vazduh i bacila ocu u glavu – ističe Rudan.

– Majka je viknula, otac se odmakao, bio je sav u krvi, od pete do glave, ali je ipak doktor u blizini uspeo da mu zakrpi rane. Kad se vratio u kafić, omiljena konobarica ga je pitala ‘ća ti je, Ive’, a on odgovorio ‘Vedrana je pokušala da me ubije’. Odgovorila mu je „šta je dosad čekala“ – dodaje ona.

– Tog dana sam otišla iz kuće u nameri da se nikad ne vratim. Tako je ostalo do udaje. A onda, dok je moj bivši muž bio u vojsci, a ja s malim detetom, bila toliko bedna da sam pozvala majku i rekla joj ‘nemamo šta da jedemo, mogu li da dođem kod vas’. Majka je bila u neverici – iskrena je bila Vedrana.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter