Izvor: ALO.RS
03.09.2021 u 09:05
0

SUPRUG IVANE SELAKOV ZAVRŠIO U HITNOJ: Nakon sukoba i skandala sa Lukasom, Predragu ukazana lekarska pomoć!

Raskid saradnje između Ivane Selakov i Ace Lukasa podigao je prašinu u javnosti i medijima 

PROČITAJTE JOŠ: 

DRAGANA MIRKOVIĆ: Izgubila sam nekog ko mi je mnogo značio!

Aca Lukas i Ivana Selakov snimili su duet koji je dugo najavljivan, a onda je nastao skandal, pesma je bila povučena sa platformi.

Aca nije krio da je šokiran pevačicinim postupkom, te je u početku bio suzdržan, a onda je i on rekao šta ima. Kako se navodilo Ivana je zbog svega navodno doživela veliki stres, ali gore je prošao njen suprug koji je završio na infuziji.

PROČITAJTE JOŠ: 

„TO JE BIO MLADALAČKI HIR“: Vladan Savić eksluzivno za Happy BSC o životnim izazovima, braku i karijeri… (INTERVJU/FOTO)

Naime, kako se navodi, nakon što je shvatio da Acinom producentu Saši Mirkoviću moraju da isplate 21.000 evra, Ivanin suprug se toliko iznervirao da je njegov organizam doživeo totalni kolaps, a doktori su ustanovili da je do zdravstvenog problema došlo zbog stresa i nervoze, te da mora da se kloni stresnih situacija.

PROČITAJTE JOŠ: 

POZNATA GLUMICA NA SAMRTI: Tuga neopisiva, a ona je spremna za odlazak!

Doktori su ustanovili da je kod Peđe problem napravio stres i nervoza, pa su mu odmah dali duplu dozu koktela vitamina kroz infuzije. Nakon toga je pušten na kućno lečenje.

Podsetimo, problem je nastalo u utorak, kada je Selakov objavila da s Jutjuba povlači spot za četvrtu duetsku pesmu sa Acom, pod nazivom „Svadba“, jer je navodno prevarena.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter