Izvor: HappyBSC
10.06.2022 u 13:18
0

SUPRUGA MARINKA ROKVIĆA OTPUTOVALA, A ONDA URADILA NEŠTO JAKO TUŽNO! (FOTO)

Naš poznati pevač, Marinko Rokvić nas je napustio i ostavio veliku tugu na ovim prostorima, a svoju porodicu je zavio u crno. Neizbrisiv trag je ostavio, a njegova supruga Slavica se još uvek bori sa velikom tugom koja je zadesila.

Naime, Slavica Rokvić je otputovala al sudeci prema objavama na instagramu, njena bol za Marinkom je sve jača.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Objavu prenosimo u celosti:

KARLEUŠA NE ZNA ZA GRANICE: Pevačica se pojavila u dosad NEVIĐENOM izdanju! (VIDEO)

-Pučina, beskrajna daljina, miris soli u vazduhu, vetar u kosi, poruka u boci, oblaci na horizontu, sunce što toplotom najsnažnije grli, galebovi u niskom letu sa promuklošću u glasu vrebaju svoj plen. Šalješ mi poljubac po vetru. Tražim te pogledom i znam da te videti neću. Ali osećam te, tu si, u svakom talasu što u susret mi hrli, u svakoj ušuškanoj uvali, u mirisu borovih grana, u pesmi zričaka što osećanja bude. U zvonu crkve staroga grada što pučinom se širi. U izlazećem jutarnjem suncu, u sutonu što se kupa u ogledalu mora…. Znam da si u svemu ti. U tišni koja se ne poklanja svakom. U toj tišini te čuvam. Dok ćutim sa tobom komuniciram. Jer reči ponekad mogu da slažu, a tišine uvek istinu kažu jer one su čuvari razgovora duša gde se nečujnim ehom razleže prostranstvom ono bolno nedostajanje….

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter