Izvor: KURIR/OBJEKTIV
13.12.2021 u 09:17
0

„TE SE BEBE NI NE RODE“: Emotivna ispovest majke Milana Marića

Trudnoća je bila jako rizična

Majka popularnog glumca Milana Marića, Gordana, otkrila je svojevremeno u jednom intervjuu kako joj je tokom trudnoće sa Milanom dijagnostikovana placenta previja, ili drugačije rečeno prednjačeća posteljica, stanje koje može biti bez simptoma do početka porođaja ili pojave kontrakcija.

Gordani su, srećom, lekari to otkrili mnogo ranije, a rizik je i dalje bio izuzetno veliki, kako za nju tako, i za bebu.

– Mada se te bebe u velikom procentu ni ne rode, sećam se kao juče da je bilo, kada su mi dve slatke mlade doktorke kazale da je Milan uporan da se rodi: “Ovaj je rešio da se rodi. Uopšte ga ne zanima šta se dešava i kakvi su problemi oko njega” – ispričala je kroz smeh ona, a zatim se prisetila nešto kasnijih situacija u kojima je glumac takođe pokazao upornost i izdržljivost.

Milan je, naime, od malih nogu pokazivao ljubav prema glumi, tako da je još kao dečak poželeo da oformi dramsku sekciju. Stalno je jurio nastavnike u školi, direktore, tražio pristupnice, a njegovoj majci svi su govorili da je toliko zagrižen za to da će u tome i uspeti, što se kasnije i dogodilo. Majka Milana Marića kroz smeh je istakla da je njen sin od detinjstva bio i veliki zagovornik ravnopravnosti.

– Bio je drugi razred ili treći kada je u školu došla nova psihološkinja i deci kazala da mogu da joj se obrate kakav god problem da imaju, a ne mogu da rasprave sa mamom. Da jednostavno dođu kod nje i popričaju. Milan se naravno odmah javio i kazao joj: “Hoću ja sa vama da popričam, morate da mi date savet kako da se izborim sa svoju ravnopravnost. Imam brata i sestru koji su od mene stariji devet i 12 godina i oni stalno meni govore: “Ti si mali, ti ne možeš!”, a ja znam da mogu sve što i oni i ne mogu da se pomirim sa tim da mi stalno govore da sam mali –  ispričala je Gordana za pomenuti medij.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter