Izvor: ALO.RS
23.08.2021 u 06:54
0

„TO MOGU DA MI ZAMERE SAMO GLUPI LJUDI!“: Bora Čorba burno reagovao na OVO pitanje, pevač nije birao reči

Pevačev nastup je podigao veliku prašinu u javnosti, a sada je on odlučio i da stavi tačku na sve to

PROČITAJTE JOŠ:

TRAGIČAN KRAJ POTRAGE: Pronađeno TELO mladića nakon nesreće kod Rumenke

OSAM PREMINULIH: Stanje je alarmantno!

PREDSEDNIK NOVOG SINDIKATA ŽIVORAD MRKIĆ ZA „TELEMASTER“: Dobićemo sveobuhvatniji imunitet sa trećom dozom, ali i dve doze štite primite prvo to!

POTRESNE REČI OCA: Danas se navršava mesec dana od tragične smrti 9-godišnjeg Stefana Balića!

Bora Đorđević je održao nastup na Festivalu kulture mladih u Knjaževcu, a publika je bila oduševljena što ga ponovo vidi na sceni.

Svima je zapalo za oko da pevač pored sebe na bini ima papire sa tekstovima pesama, a on je prokomentarisao ovu situaciju: 

Pevač je prokomentarisao prašinu koja se digla kada je nedavno u Celju pevao sa šalom hrvatskog Hajduka oko vrata.

– Zar nije dovoljno što sam svirao u Leposaviću?! Navijači iz HR dolaze na moje koncerte pošto ne sviram kod njih i po tradiciji bace mi šal Hajduka i šta ja treba da uradim?! Da ga bacim, pocepam, pljunem, zgazim? Ne, ja okačim šal za vrat dignem tri prsta i kažem : „Pozdrav od Delija sa Severa“ i onda smo nerešeni. To ne može niko da mi zameri osim nekih glupih ljudi – istakao je on.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter