Izvor: ALO
03.01.2022 u 17:46
0

TRAGEDIJA U DOMU SRPSKOG INFLUENSERA: Porodica zavijena u crno, svi slomljeni od bola (FOTO)

Tuga do neba

Poznatom influenseru i toktokeru Mojketu preminuo je član porodice, a on se potresnim rečima oprostio na društvenim mrežama.

Aleksandar Mojić poznatiji na društvenim mrežama kao Mojke imao je smrtni slučaj u porodici, o čemu je obavestio svoje pratioce na Instagramu. Naime, Mojketu je preminula baka, za koju je bio vezan, a on je objasnio svojim pratiocima da će se za života kajati to što nije obavio poslednji poziv sa njom.

– Nekad je kasno reći izvini. Ne kažete, pa se posle toga kajete, a nema nazad. Niti će ikada više biti. Nažalost. Nekada taj jedan poziv rešava sve. Poziv koji traje nekoliko minuta, ali njima znači ceo život. Oni će o tome pričati svojim komšijama, prijateljima i budite sigurni da ćete im namamiti osmeh na lice, pa bar narednih nekoliko nedelja. Njih male stvari čine srećnim, a nama je to ništa. Ja taj poziv nisam obavio. A morao sam, imao sam potrebu. I sada mi je žao. Nažalost kasni je i reč izvini gubi svoju smisao, ako ga je ikada i imala. Izvini baki. Volim te – napisao je popularni tiktoker na Instagramu, a potom objavio sliku sa svojom sad već preminulom bakom.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter