Izvor: ALO
15.03.2022 u 10:53
0

TRUDNA?! Helena Topalović objavila fotografiju i napravila opštu pometnju, a ovaj detalj su svi odmah primetili!

Komentari su samo pljuštali

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Ćerka pevača Milana Topalovića Topalka, Helena Topalović, iznenadila je pratioce na društvenoj mreži Instagram poslednjom objavom.

Naime, Helena je pozirala u crnoj haljini, bujne grudi su došle do izražaja, a te iste grudi su izazvale brojne kontroverze budući da su odmah krenule spekulacije da li je starleta u drugom stanju.

– Da li si trudna – glasio je komentar, a mnogi su se zapitali to isto s obzirom da su joj grudi na fotografiji baš otekle.

Podsetimo, Helena je dugo krila svoju vezu sa bivšim mužem voditeljke s obzirom da se on u to vreme razveo, a potom su priznali da su zajedno i da se odlično slažu. Usledilo je venčanje skriveno od javnosti, a Helena je nakon fotografija koje mu skrivaju lice nedavno objavila i jednu na kojoj su srećno zagrljeni bez emotikona na njegovom licu i time ga prvi put javno pokazala.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter