Izvor:
05.07.2017 u 15:31
0

TUŽNA ŽIVOTNA PRIČA: Nova devojka Ace Lukasa preživela porodičnu tragediju!

Branislava Pašajlija je nova devojka pevača Ace Lukasa i oko nje se poslednjih dana digla ogromna medijska pompa. Nakon što se saznalo da je još zakonski udata za Željka Pašajliju i sa njim ima sina J.P, još jedna istina je izašla na videlo i to ni malo lepa.

Branislava je pre nekoliko godina spletom nesrećnih okolnosti izgubila brata Moma koji je, navodno, umro od prekomerne upotrebe narkotika, prenosi emisija Ekskluzivno sa Tv Pink.

Zanimljivo je da je njen pokojni brat imao isto ime kao i najpoznatiji najmlađi srpski kaplar Momo Gavrić, s obzirom na to da je ovo prezime Branislavino devojačko.

Izvor:Blic.rs
Foto:Instagram/branislava_pasajlija

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter