Izvor: ALO
08.12.2021 u 19:37
0

U OPUŠTENOM IZDANJU: Evo šta radi Sale Tropiko nakon razvoda od Jovane i ko mu pravi društvo!

Sale u opuštenom izdanju

U restoranu u jednom TC-u, gde je HG Budvanska  rivijera organizovala promociju povodom novogodišnjih nastupa kojoj prisustvuju i izvođači Ana Kokić, Sale Tropiko, Dženan Lončarević, Neda Ukraden i mnogi drugi, uhvatili smo Saleta kako se gosti i opušteno razgovara sa prijateljima.

Nakon vesti o razvodu Sale je danonoćno na meti paparaca i novinara koji u stopu prate svaki pevačev korak, a tako je bilo i ovaj put.

Sale je uhvaćen u društvu svojih kolega za vreme ručka. Pevač je delovao bezbrižno i zadovoljno, te ne izgleda kao da pati nakon razvoda od dugogodišnje partnerke.

Podsetimo, Sale Tropiko i Jovana Pajić iznenadili su celu srpsku javnost kada se saznalo da su stavili tačku na brak posle deset godina. Oboje su potvrdili da su odlučili da se razvedu i da je njihovoj ljubavi došao kraj.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter