Izvor: Kurir
26.08.2020 u 08:07
0

UGLEGNI ADVOKAT O SLUČAJU DANIJELE ŠTAJNFELD: Silovatelj može proći nekažnjeno!

Za silovanje je propisana kazna od pet do 12 godina zatvora, a za teže oblike od pet do 15.

Advokat Nebojša Milosavljević smatra da su male šanse da silovatelj koji je napastvovao glumicu Danijelu Štajnfeld bude kažnjen.

PROČITAJTE JOŠ

UŽAS! Milorad (64) vodio devojčicu (9) na Popovu plažu i pipkao je po telu, posle kupanja odveo je u šumarak?

OD SEPTEMBRA STIŽU NOVE OLAKŠICE: Zašto je sada lakše kupiti stan?

Vučić i Brnabić danas se sastaju sa Dodikom i Cvijanovićevom

NESVAKIDAŠNJA SITUACIJA: Putnik TUŽIO avio kompaniju, jer mu je na tek OPERISANU GLAVU pala torba

VREMENSKA PROGNOZA ZA 26.AVGUST: Danas pretežno sunčano i toplo!

DNEVNI HOROSKOP ZA 26.AVGUST: Strelci, izbegavajte depresivna raspoloženja!

– Moguće da će tužilac reagovati i bez njene prijave. Delo silovanja ne zastareva, ali samo ukoliko postoje relevantni dokazi, lekarski izveštaj i svedoci. Delo silovanje se teško dokazuje posle toliko vreme i obično silovatelji prolaze nekažnjeno – kaže Milosavljević.

Danijela se proslavila ulogom u „Ivkovoj slavi“, a  imala je još nekoliko zapaženih rola i u popularnim domaćim serijama „Vratiće se rode“, „Ranjeni orao“ i „Ono kao ljubav“, ali je i nosila je repertoar Beogradskog dramskog pozorišta. Danijela je u Americi kao svoju bazu izabrala Njujork. Uspela je da snimi nekoliko reklama, ali i da odigra glavnu ulogu u filmu „Cash Only“. Publika je ovo ostvarenje mogla da vidi na Festu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter