Izvor: HAPPY BSC
10.03.2022 u 08:48
0

UHVAĆENI NA DELU! ACA LUKAS LJUBI KIJU, SVE JE SNIMLJENO! Da li je ovo nova ljubav koja će UZDRMATI ESTRADU? (FOTO)

Aca Lukas podigao je veliku prašinu svojim učešćem na domaćem izboru za predstavnika na prestižnem takmičenju „Pesma Evrovizija“, a otkako mu je pobednica prve Zadruge Kija Kockar postala njegov PR menadžer ne odvajaju.

Naime, ekipa jedne televizije usnimila je Lukasa i Kiju na snimanju emisije, kako razmenjuju nežnosti, te se u jednom trenutku sumnjalo i da se su poljubili, a kada je bivša zadrugarka to primetila, glasno se obratila reporteru.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Mrš! – uzvuknula je Kockareva.

Na kraju se rešili da poljubac podele javno, te je Lukas pred svima poljubio svoju PR menadžerku, a zatim su zagrljeni krenuli u nepoznatom pravcu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter