Izvor: ALO
08.11.2021 u 19:41
0

UMRO JE NA NJENIM RUKAMA, A OVAKO JOJ JE TEPAO: Marinko Rokvić je ovim nadimkom oslovljavao suprugu Slavicu, o njoj je govorio samo najlepše!

Odlazak folk pevača Marinka Rokvića rastužio je njegove obožavaoce i poštovaoce narodne muzike kako u Srbiji, tako i u regionu.

PROČITAJTE JOŠ:„SRAM TE BILO“: Koleginica prokomentarisala Editinu sliku, pratioci u čudu (FOTO)

Jedan od najvoljenijih izvođača narodne muzike iza sebe je ostavio suprugu Slavicu, sinove Nikolu i Marka, kao i unučiće.

PROČITAJTE JOŠ:„NAPRAVILA JE ČOVEKA OD MENE“: Severina uz emotivne reči objavila fotku sa majkom, a evo da li liče!

Marinko je za 31. rođendan darivao sebe neobičnim poklonom – venčanjem!

Naime, 1985. godine oženio se lepom medicinskom sestrom Slavicom.

U harmoničnom i skladnom braku živeli su 36. godina, a kako mediji prenose pevač je pred samu smrt znao da mu se bliži kraj, te  nije želeo da ide u bolnicu, pa je i izdahnuo na rukama  svoje supruge. O Slavici je uvek govorio u superlativu, ističući da je ona osim što je fizički lepa i najbolja supruga. 

U jednom intervjuu iz 1994. godine je otkrio da je ona njegova Paunica, kako je nazvala njegova majka Bosa.

– Moja majka se svima hvali sa snajama, Paunicom i Golubicom.

Golubicom zove ženu moga brata, jer lepo peva, a diveći se uzgledu moje Slavice ponosno kaže: „Vidi kako mi se šeće po kući, kao kakva paunica“.

Naravno, kao i svakom muškarcu, prija mi to što imam lepu i doteranu ženu, koja je pored toga i divna supruga, majka i domaćica.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter