Izvor: Alo
14.09.2021 u 12:38
0

VELJKO I BOGDANA OBILAZE MANASTIRE: Sportista često putuje po zemlji i inostranstvu ,a u stopu ga prati supruga!

Bogdana i Veljko Ražnatović u braku su dve godine, a od tada se ne razdvajaju i veoma često dele fotografije na kojima se vidi kako porodično uživaju u prirodi.

PROČITAJTE JOŠ:ŠOKIRALA SVE NA CRVENOM TEPIHU: Pogledajte stajling Megan Fox, nikad provokativnija ( FOTO)

Kratak predah između mečeva naslednik Svetlane Cece Ražnatović i Željka Ražnatovića je iskoristio kako bi obišao manastire po Srbiji. U prilog tome svedoči i fotografija koju je sportista podelio na Instagramu. On i njegova životna saputnica fotografisali su se ispred manastria Studenica, i svima pokazali koliko se vole i poštuju. Da im je brak i vera svetinja, Veljko često ističe u intervjuima koje daje za medije, a i objavama koje deli na mrežama:

– Ako želiš da se sviđaš mužu, ukrašavaj dušu čestitošću, pobožnošću, staranjem o domu. Ova lepota osvaja jače, i nikad ne prestaje. Ni starost ni bolest je ne mogu uništiti. Telesnu lepotu uništava vreme, bolesti je gube, i mnogo što šta drugo razara, a duševna lepota je iznad svega toga. Osim toga, telesna lepota izaziva zavist, raspaljuje ljubomoru, a ova druga je očišćena od ovih bolesti, i oslobođena je svake taštine – napisao je Veljko nedavno na svom profilu na Instagramu.

PROČITAJTE JOŠ: VELIKA DRAMA U DOMU MARINE TUCAKOVIĆ! Guši se, a njen sin moli za pomoć! (FOTO)

A Bogdani i Veljku njihov prijatelj se zahvalio na psoeti njegovoj kući u Prijepolju:

– Ispunili ste mi srce što se se setili i svratili kod mene u Prijepolje. Naše prijateljstvo nije samo prijateljstvo, vi ste za mene familija, vrata moje kuće su za vas uvek širom otvorena. Za tebe brate moj, i za tebe sestro moja i za vaše porodice Ražnatović- Rodić – napisao je Veljkov kolega. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter