Izvor:
15.07.2017 u 01:59
0

VELJKO PATI ZA OCEM: Pesma koju je naručio u kafani raznežiće i najtvrđa srca! (foto)

Veljko Ražnatović (20) u kafani je naručio pesmu „Prokleta je Amerika“ i posvetio je pokojnom ocu Željku Ražnatoviću Arkanu, koji je ubijen kada je on imao samo tri godine.
Čim se vratio s Kipra, Cecin sin je s prijateljem otišao u Skadarliju, gde je uživao uz tamburaše, koji su ga dirnuli u srce. Mladog Ražnatovića posebno je pogodila pesma Bobana Zdravkovića „Prokleta je Amerika“, pa je ustao i s harmonikašem zapevao.

– Prokleta je Amerika i zlato što sja, što mi bledi tvoja slika i što oca nemam ja – peva Veljko na snimku koji je podelio na Instagramu.

Ražnatović je aktivan na društvenim mrežama, gde često postavlja slike s ocem. On izuzetno liči na Arkana, a Ceca je otkrila da je Veljko i u odnosu sa ženama isti tata.

– Moj Veljko pretenduje na titulu „briljantska papuča“! I dobro mu ide. Takav je bio i Arkan. Pažljiv, džentlmen, osećajan, dobar prema ženskom rodu. Drago mi je što Veljko ide njegovim putem, pogotovo što je odrastao okružen ženama. Nežnijem polu svakako treba da se udovoljava i povlađuje, da se u svakom trenutku osete kao princeze. Moj muž je to činio, a njegov sin je to nasledio i nastavio tako da se ponaša – izjavila je svojevremeno Ceca.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter