Izvor: HappyBSC
02.07.2022 u 22:24
0

VESNA DEDIĆ ZANEMELA OD NEIZMERNE SREĆE: Ćerka Lenka joj je priredila najlepši dan u životu! (FOTO)

Novinarka, voditeljka i spisateljica Vesna Dedić danas je imala povoda za neizmernu sreću, s obzirom na to da je njena naslednica Lenka diplomirala na prestižnom fakultetu u Holandiji.

KRENULA TATINIM STOPAMA! ĆERKA NAŠEG GLUMCA OZBILJNA LEPOTICA, ZAINTRIGIRALA JAVNOST! (FOTO)

Tim povodom pohvalila se putem društvenih mreža, a reči ponosa i istinskih emocija nisu izostale.

– Od juče smisljam šta da napišem uz ove fotografije, a od radosti i ponosa ne umem ni reč. Ponavljam godinama da kcerkama treba dati slobodu, a uslov slobode je obrazovanje. Ponavljam i da zabrane mogu poštovati i glupaci, a slobodu samo oni koji istinski vole.Lenka je dokazala da sam bila pametna.



Podsetimo, Vesna je ćerku dobila u braku sa doktorom Srđanom Milojevićem, ali kako je danas odrasla i ne bavi se javnim poslom, majku je zamolila da se previše ne eksponira u medijima.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

–  Pod jedan, Lenka je meni zabranila da pričam o njoj. Ja bih jako volela da se hvalim kao majka, imam dosta razloga za to. Ona je sa 21 godinu mnogo uspešnija od mene u svakom smislu. Uspešnija i bolja od mene – ponosno kaže Vesna, koja je uživala i uživa u svakom trenutku majčinstva.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter