Izvor: TELEGRAF
01.04.2022 u 14:21
0

VIDLJIVE FLEKE OD KRVI! Novi detalji tuče u stanu Nikole Rađena, a evo u kom je stanju Milica!

Milica je dala iskaz policiji o nasilju u porodici, a inspektori su je uputili na dodatne preglede

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Radnica pumpe pozvala je jutros oko 5 sati policiju i lekare Hitne pomoći jer je kod njih na pumpu došla Milica R. (30) u krvavoj haljini sa povredama na licu i zatražila pomoć jer ju je, prema njenim rečima, pretukao emotivni partner vaterpolo reprezentativac Nikola Rađen (37) u stanu na Starom gradu.

Prema informacijama pomenutog portala, Milica je uplakana došla do radnice pumpe i zatražila pomoć.

– Ona je rekla da ju je u stanu pesnicama tukao emotivni partner, ali da je uspela da izađe iz stana. Na sebi je imala haljinu na kojoj su bili vidljive fleke od krvi. Lice i telo joj je bilo u modricama i podlivima. Od siline udaraca napukala joj je usna – kaže izvor blizak slučaju.

 

Milica je dala iskaz policiji o nasilju u porodici. Inspektori su je uputili na dodatne preglede.

Prema daljim informacijama, nakon prijave policija u stanu na Dorćolu nije zatekla Nikolu Rađena. Zbog svega što se izdešavalo za njim je raspisana potraga.

Podsetimo, Nikola je s pevačicom Anom Kokić bio u braku deset godina, iz kojeg imaju dve ćerke Ninu i Teu. Javno su objavili da se rastaju početkom 2019. godine, a u julu te godine i zakonski su okončali brak.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:

„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73

„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter