Izvor: MONDO
08.12.2021 u 09:22
0

„VOLIM ATRAKTIVNO“: Ljubomir Perućica priznao da fotošopira ŽENINE slike

On je izuzetak na estradi kada je odnos prema supruzi u pitanju

Pevač Ljuba Perućica priznao je nedavno da fotošopira fotografije svoje žene koja izgleda kao s*ks bomba, pre nego što ih ona objavi na društvenim mrežama.

Ovo je prava retkost na estradi, da suprug uređuje ženine fotografije, a sada je otkrio i to da mu ne smeta kada neko “baci pogled” na njegovu spurugu, jer je svestan da je vrlo atraktivna.

Kako priznaje, čak mu i imponuje kada se neko okrene za njom i nema mesta ljubomori, jer nije “Balkanac”.

-Nije mi nikad smetalo, štaviše, odgovara mi i imponuje. Ja volim pored sebe da imam ženu za kojom će i drugi da se okrenu, a ne da samo ja gledam u nju – počeo je Ljuba. 

-Volim kad se moja žena obuče atraktivno. Nisam Balkanac koji zatvara ženu do grla – dodao je pevač.

Otkrio je da je čak savetovao suprugu, nekadašnju voditeljku koja je posle udaje napustila javnu scenu, i kako da pozira.

“Ja je fotografišem, ali i ona mene. Naučio sam je sve što je potrebno”, poručio je.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter