Izvor: ALO
22.03.2022 u 14:58
0

VRAĆA SE NA VELIKA VRATA! Olja Karleuša se oglasila sa odmora i otkrila kako je spojila lepo i korisno!

Estrade se nikada neće odreći!

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Na Kopaoniku se našla i pevačica Olja Karleuša, koja je otkrila kako izgleda njen prosečan dan na odmoru, te kako je uspela da spoji lepo i korisno.

– Trenutno su tu razni poslovi, ali estrade se nikada neću odreći. Skijanje je naša svakodnevica, ja volim i da šetam. Toliko se preko dana ovde umoriš da si uveče u 10 mrtav i to je kraj – priča Olja.

– Dan na Kopaoniku mi izgleda tako što se u prva dva sata bavim apartmanima, a negde oko 10 počinje moje vreme. Da li šetnjom, da li skijanjem… Spojili smo lepo i korisno i posao i uživanje – priča Karleuša, pa dodaje:

– Sin je uživao, žao mi je što ove godine nije postojala mogućnost da nastavu prati onlajn, kako bi vreme mogao da provede na planini. Peca nonstop pita kada ću sa novim pesmama, sa te strane imam veliku podršku od strane svoje porodice i to funkcioniše lepo, tako da uskoro očekujte i moje nove projekte – priča Olja Karleuša.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter