Izvor: KURIR
09.03.2022 u 23:00
0

„ZBOGOM, SLAĐANA!“: Đani posle ženine operacije otišao u Dubai, pa usledila poruka! (VIDEO)

Supruga pevača Radiše Trajkovića Đanija operisala je tumor na bubregu, a nakon stresnog perioda u porodici Trajković, pevač je rešio da sebi da malo oduška i uputi se u toplije krajeve.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Direktno iz Dubaija pevač se obratio svojim pratiocima i pokazao kako se provodi, a posebnu poruku imao je i za svoju suprugu koja je ostala u Beogradu.

– Ovo su moje noge, ovo je ispod palme na obali mora, a ovo sam ja – počeo je da objašnja pevač u videu, a ubrzo zatim pokazao u kakvom raju uživa.

Okružen plavetnilom i zgodnim devojkama, pevač je imao samo jednu poruku za suprugu.

– Slađana zbogom, udaj se ti. Šta će biti sa mnom, ništa ne brini – rekao je pevajući i dodao:

– Šali se tvoj muž, volim te najviše na svetu!

Radiša Trajković Đani
 
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter