Izvor: BLIC
03.12.2021 u 08:53
0

ŽELE NA EVROVIZIJU: Pevačice se prijavile za Beoviziju, totalno ludilo!

Pevačice ne kriju koliko su srećne zbog prijavljivanja na Beoviziju.

Pevačice Sara Jovanović i Angelina prijavile su se za učešćnje na Beoviziji, na kojoj će biti izabran srpski predstavnik na takmičenju za pesmu Evrovizije 2022. godine u Italiji.

Sara se prijavila za Beoviziju u poslednjuem trenutku, dok su Angelinu prijavili njeni saradnici.

– Mi ne bismo bili mi da ovo nismo uradili u poslednjem trenutku… – napisala je Sara na Tviteru, a interesantno je i to da je Sara odrasla u Italiji, gde će takmičenje biti održano naredne godine.

– Ljudi moji, srce će mi iskočiti … Moja ekipa iz studija me je sinoc prijavila na Beosong! To je pesma u koju jako verujem, ali joj se nije dalo nikako da je izbacim, sada je prijavljena za Beoviziju. Valjda je moralo tako, vidimo se tamo – poručila je Angellina na Tviteru. Sara i Angellina dobile su veliku podršku svojih fanova koji se nadaju pobedi na Beoviziji. 

Inače, Sara je već jednom učestvovala na Evroviziji i predstavljala Srbiju, 2013. godine, ali kao članica grupe „Moje tri“, kada je nastupala sa Nevenom Božović i Mirnom Radulović.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter