Izvor: STAR
25.05.2022 u 16:37
0

ŽELELA JE OVO ZA IZBEGNE! Otkriveno zašto se Mrkina zakonita supruga nije pojavila na pomenu

Iako su svi očekivali da će doći i Mrkina prva žena Daša, ona se ipak nije pojavila

Tužna i uplakana Ana Bekuta pojavila se na Novom groblju kako bi svom Mrki održala šestomesečni pomen.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

KOLO ISPRED CECINE KUĆE! Anastasija dobila nesvakidašnju čestitku za rođendan (FOTO)

Stajala je nemo posmatrajući njegov grob, dok su je sa obe strane pridržavali unuka Sonja i unuk Branko, koji su joj najveća podrška otkad je ostala bez životnog partnera.

Ana je sama ređala bukete cveća na grob i nikome nije davala da se meša, a njen venac od belih rada u obliku srca je zauzeo centralno mesto.

Ljubila je grob i mazila ploču, dok je uz nju stajala njena majka Milica Polić koja je mnogo volela Milutina, kao i Anin sin Igor.

Iako su svi očekivali da će doći i Mrkina prva žena Daša, ona se ipak nije pojavila. Kako se šuška, želela je da izbegne gužvu, pa će navodno doći neki drugi dan.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter