Izvor: ALO
16.02.2022 u 17:35
0

ŽELI DA POSTANE MAJKA! Danijela Štajnfeld na društvenoj mreži poslala snažnu poruku o tome kada će se ostvariti

Presudna životna odluka za mladu glumicu

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Glumica Danijela Štajnfeld odlučila je da otpočne proces zamrzavanja jajnih ćelija, kako bi mogla i u kasnijim godinama da postane majka.

U svojoj objavi na Instagramu, ona je otkrila svoje razloge za ovaj korak, a najpre je spomenula seksualno zlostavljanje.

 – Volela bih da svaka žena koja je prošla kroz traumu seksualnog zlostavljanja zna da postoji opcija da postanemo mame onda kada smo spremne da postanemo mame, a ne da jurimo biološki sat dok naše traume i dalje tinjaju u nama – započela je ona na Instagramu.

 – Osećam se neverovatno srećno i privilegovano jer mogu da napravim ovaj izbor – dodala je Štajnfeld.

Podsetimo, Danijela se proslavila ulogama u kultnim ostvarenjima poput „Vratiće se rode“, „Ivkova slava“ i „Ranjeni orao“. Svoj prvi dokumentarni film pod nazivom „Zaceli me“ publici je predstavila na Sarajevskom filmskom festivalu, a isti je bio njen način da se osvrne na probleme kroz koje prolaze žrtve silovanja.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter