Izvor: ALO.RS
13.08.2021 u 07:23
0

ŽELI JOŠ JEDNO VENČANJE! Nataša Bekvalac stala u red za bidermajer

Sve ovo je snimila Džejla koja je urnebesan video i objavila sa svoj profil na Instagramu

PROČITAJTE JOŠ:

OTAC VOZIO PIJAN I BEZ DOZVOLE – U KOLIMA SVI BEZ POJASA! Detalji užasne nesreće u kojoj je povređena SEDMOČLANA porodica!

DANAS SLAVIMO SVETU ANGELINU: Pročitajte molitvu zaštitnice siromašnih

MUZIČKI UREDNIK IZ BEOGRADA PRONAĐEN MRTAV U STANU

Pevačica Nataša Bekvalac bila je gošća na jednom venčanju na kom je takođe prisustvovao veliki broj poznatih ličnost među kojima su i Džejla Ramović, Marija Šerifović, Haris Berković kao i mnogi drugi…

Nije poznato da li su se oni takođe latili mikrofona ili bili samo gosti, ali je u jednom trenutku Nataša, dok se mlada spremala da baca bidermajer, prišla i stala da ona takođe proba da uhvati buket.

Urnebesna situacija se desila kada je čovek sa razglasa odbrojavao vreme bacanja i video Natašu koja se u jednom trenutku gurala da uhvati i glasno rekao njeno ime i prezime što je nasmejalo sve prisutne.

Sve ovo je snimila Džejla koja je urnebesan video i objavila sa svoj profil na Instagramu.

Verujemo da se Nataša samo šalila jer je ona poznata kao jedna od najduhovitijih javnih ličnosti na našoj sceni. Ostaje nepoznato ko je uhvatio bidermajer.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter