Izvor:
04.07.2017 u 18:14
0

ŽELJKO JOKSIMOVIĆ IMA NOVU PESMU: Ovaj hit je napisao kada mu je Jovana saopštila da je TRUDNA! (VIDEO)

Željko Joksimović danas je fanove iznenadio i obradovao novim singlom koji je za Željka i te kako i simboličan i važan!

Naime, muziku za “Milimetar”, kako se zove pesma, Željko je napisao tog dana kada mu je supruga Jovana saopštila da je u drugom stanju.

Željkova radost dok je pričao o tome jasno se videla i na njegovom licu, a osetila se i u njegovim izjavama.

– Dugo nisam napravio ovakvu pesmu. Povukla me ta situacija koja budi raspoloženje u meni… – sa osmehom nam je rekao Željko.

– Uvek kada dolaze bebe vi se iznova osećate sve mlađe i mlađe. To je poseban osećaj koji prati ovu pesmu. Veseo je, mlad je… (smeh) – objasnio je Željko za Telegraf.

Kako nam je rekao, vrlo je spreman roditelj, ostvaren i stabilan, a kada smo ga pitali da li su on i Jovana odlučili kako će se zvati blizanci, imao je simpatičan odgovor:

Imamo neke radne varijante (smeh) – rekao je pevač.

Izvor:Telegraf.rs
Foto: Instagram/zzeljko

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter