Izvor: ALO.RS
03.09.2021 u 09:26
0

ŽENI SE SIN ZVEZDANA TERZIĆA: Kostadin zakazao svadbu sa ovom lepoticom!

Kostadin Terzić, sin Zvezdana Terzića, zakazao je svadbu sa svojom izabranicom Valentinom Lopičić. 

PROČITAJTE JOŠ: 

DRAGANA MIRKOVIĆ: Izgubila sam nekog ko mi je mnogo značio!

Svadbeno veselje zakazano je za 18. septembar, a mladenci su rezervisali svečanu salu jednog luksuznog beogradskog hotela.

Kako priča naš izvor, na spisku je oko 200 zvanica koje će zabavljati orkestar Ace Sofronijevića, uz još šest pevača.

PROČITAJTE JOŠ: 

„TO JE BIO MLADALAČKI HIR“: Vladan Savić eksluzivno za Happy BSC o životnim izazovima, braku i karijeri… (INTERVJU/FOTO)

Podsetimo, početkom avgusta su iz porodice Terzić stigle lepe vesti – da će Valentina i Kostadin uskoro drugi put postati roditelji. Mnogi za Kostadinovu izabranicu Valentinu kažu da je prava lepotica, a poznato je da je on pre Valentine dugo bio u vezi sa Anastasijom Ražnatović. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter