Izvor: ALO.RS
13.08.2021 u 06:59
0

„ŽIVA VATRA“: Glumica u bikiniju legla na aligatora, oko struka lančići a mreže gore! (FOTO)

Marija Karan novom fotkom raspametila fanove.

PROČITAJTE JOŠ:

OTAC VOZIO PIJAN I BEZ DOZVOLE – U KOLIMA SVI BEZ POJASA! Detalji užasne nesreće u kojoj je povređena SEDMOČLANA porodica!

DANAS SLAVIMO SVETU ANGELINU: Pročitajte molitvu zaštitnice siromašnih

MUZIČKI UREDNIK IZ BEOGRADA PRONAĐEN MRTAV U STANU

Glumica Marija Karan nakon razvoda od holivudskog producenta Džoela Lubina, uživa u ljubavi sa biznismenom Vladanom Balabanom koji takođe iza sebe ima brak, ali i decu.

Lepa glumica je nedavno s novim dečkom otputovala u Dubrovnik na letovanje, a da joj nova ljubav prija govori i poslednja fotka kojom je „zapalila“ mreže.

Marija je pozirala na plastičnom aligatoru, a na sebi je imala samo minijaturni bikini i lančiće oko struka koji su istakli njenu savršenu figuru.

„Goriš jako“, „Grrr“, „Živa vatra“, samo su neki od komentara ispod ove brutalno dobre fotografije!

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter