Izvor: Kurir
12.07.2024 u 16:27
0

VIŠE NE RADIMO ZAJEDNO ALI SMO DOBRI: Oglasio se dečko Branke Lazić

Partner Branke Lazić, majke Darka Lazića, oglasio se nakon niza optužbi koje je iznela izvesna Slađana.

O ljubavnom životu Branke Lazić neumorno se piše zbog njene veze sa gastarbajterom Draganom Paunovićem, a danas se u medijima pojavila šokantna vest da je majka Darka Lazića u drugom stanju.

ISTETOVIRALA SE ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ: Cecina ćerka u provokativnom izdanju, svi gledaju u detalj na njenoj ruci!

Izvesna Slađana iznela je niz optužbi, a nakon njenih teških reči, oglasio se i Gagi, koji tvrdi da je između njega i pevačeve majke sve u redu.

Ipak, priznao je da su se Slađana i Branka „malo posvađale“, odnosno da je pevačeva majka ljubomorna.

– To su sve nameštaljke mojih saradnika… Ja Slađanu znam 30 godina, sarađivali smo, sada više ne radimo zajedno ali smo dobri. Nismo u braku, ja sam se razveo 2018. godine od druge žene i sa ćerkicom sam sada bio na moru, pa je i Slađa išla s nama. Branka nije mogla jer je imala neki rođendan, malo je došlo do reči između njih dve. Branka je čula neke priče o nama od nekih drugih ljudi, koje nisu tačne, ali dobro – rekao je Dragan, pa demantovao priču da je Branka trudna.

Paunović ističe da Slađana jeste dala izjavu za domaći tabloid Svet, u kom je osvanula priča da su oni u braku, a dodaje i da je sam, u šali, rekao: „Ma, pišite da mi je supruga“.

Naposletku, Dragan je otkrio da li su Lazićeva majka i on i dalje u vezi i da li će biti tog venčanja koje se najavljuje.

– Jesmo, da kažem da je sve u radu. Ja sam kao neko ko živi u zemlji članici Evropske unije prijavio Branku kao svoju partnerku da bi mogla da boravi u Beču, ali nismo se venčali. Nama nije bitno venčanje, a ja imam poštovanja prema Branki jer je izgubila muža. Zato nisam išao zbog njene svekrve kod nje u kuću, samo sam bio gost kod Darka i ja to poštujem – zaključio je Dragan Paunović.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter