Izvor: kurir
27.01.2024 u 18:46
0

ŽENIO SE 13 PUTA A ONA UDALA SA 13 GODINA: Šok izjava pevača Acka Nezirovića

Pevač Acko Nezirović progovorio je o braku, a sve je šokirao priznanjem koliko puta se ženio njegov otac.

– Moj otac se ženio 13 puta. Moja pokojna baba se udala sa 13 godina, ali to je sve bilo nešto kao dete. Oni su sa Kosova i Metohije – rekao je Acko i potom odgovorio koliko je puta on stao na ludi kamen.

– Kada je moj otac upoznao moju majku, to je bilo 1959. godine, onda se rodio moj brat, pa ja. Ja sam se ženio dva puta profesionalno, odnosno registrovano – priznao je Acko.

-Sve su moje veze dugo trajale i sve su bile sa mnogo ljubavi. Tip sam osobe koja kada voli mnogo, a znam da volim mnogo, onda tražim da mi se mnogo i uzvrati. Ja kidam da to traje što duže, ali kada vidiš da to ne može onda to pukne – ispričao je Acko

ANA NIKOLIĆ NAJVLJUJE MEGA SPEKTAKL NA UŠĆU: Leto za pamtiti, Ceca, Jelena i Ana

.- Imam samo starijeg brata 11 meseci. Prvi brat koji se rodio je preminuo ubrzo nakon rođenja. I brat mi se ženio takođe dva puta kao i ja. Ja se nadam da će treća sreća da bude uspešna. To mi jedna komšinica stalno govori. „Treća je Acko prava“, kaže mi. Šta ja znam, možda će tako i biti. Iako nebude, nijemeni problem da se oženim – objasnio je Acko.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter