Izvor: Alo, Telegraf
09.02.2021 u 14:37
0

Alkohol za sve kriv: Srbin UHAPŠEN u Italiji

Policija u Italiji je tokom prethodnog vikenda imala pune ruke posla, kažnjavajući one koji svesno krše mere uvedene zbog pandemije korona virusa. Na spisku kažnjenih našao se i jedan Srbin, koji je sa drugarima pio u kafani dugo nakon što je lokal trebalo da bude zatvoren.

NAJVAŽNIJE DANAS

Kon posle kriznog štaba: MERE OSTAJU DO DALJEG, nije bilo ni govora o popuštanju

Posle viđenja sa članom bande Velje Nevolje: I Tomo Zorić na saslušanju u policiji, čeka se Milica Ljubičić!

HOROR KOD ZVORNIKA: Muškarac nastradao u požaru

HRVATI NE MOŽETE IZBRISATI USTAŠKU ISTORIJU! Amerikanci ne daju mira nacistima koji napadaju „Daru iz Jasenovca“

Na današnji dan pre tri godine preminuo je glumac Nebojša Glogovac

Policija ga je uhvatila u subotu oko 19:15 u jednom lokalu u Veroni, kako sa još dvojicom drugara, državljanima BiH, pije pivo.

Kako je lokal trebalo da bude zatvoren još u 18 časova, policija je ušla unutra i krenula da ispituje i vlasnika i zaposlene, ali i goste. Nisu mogli da se „izvuku“, jer ne samo što je lokal radio nakon propisanog radnog vremena, već su gosti u kafiću sedeli bez maski, prenose lokalni mediji.

Trojac je pokušao da opravda svoje prisustvo u kafani izgovorom da su u krvnom srodstvu sa vlasnikom, ali to nije pomoglo. Lokal su morali da napuste pre nego što su popili piće koje je ostalo da se greje na stolu, a vlasnik ne samo da je novčano kažnjen, već lokal ne sme da otvori narednih pet dana.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter