Izvor: kurir.rs
20.07.2020 u 13:12
0

AUTOBUS SE PREVRNUO: Povređeno četvoro dece i starija osoba!

Četvoro dece i jedna odrasla osoba povređeni su danas u saobraćajnoj nesreći blizu skijaškog centra Donovali u centralnoj Slovačkoj, saopštila je policija.

Nesreća se dogodila kada je autobus, u kome je bilo 29 maloletnika i troje odraslih skrenuo sa puta, upao u jarak i prevrnuo se sa strane.

PROČITAJTE O KORONI

LONČAR O ZARAŽENIM MEDICINARIMA Evo koliko je lekara i medicinskih sestara hospitalizovano

SVE ŠTO NISTE ZNALI O KORONI Kako se završi na respiratoru, za koga je opasno…

U VRANJU LEPE VESTI: Smanjuje se broj pregleda u kovid ambulanti!

NIKO NIJE POŠTEĐEN: Najmlađi pacijent na respiratoru u kovid bolnici KCS ima samo 19 godina!

Skijalište Donovali nalazi se u okrugu banska Bistrica u centralnoj Slovačkoj i omiljeno je odmaralište građana Slovačke.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter