Izvor: 24SEDAM
08.09.2024 u 22:05
0

AUTOMOBIL VOZIO U OBA SMERA: Snimljena stravična vožnja ka Zrenjaninu

Kamikaza na putu ka Zrenjaninu

Nažalost, saobraćajne nesreće sa smrtnim ishodom i povredama postali su svakodnevna realnost na srpskim putevima. Bahatost i vožnja pod dejstvom alkohola i droga sve češće su uzroci tragedija na cestama.

Sada možemo da vidimo kako se takvi incidenti odvijaju. Na putu ka Zrenjaninu zabeležen je zastrašujući primer neodgovorne vožnje. Reno klio je lelujao putem, neprekidno prelazeći iz svoje trake u suprotnu. Ovaj automobil je povremeno vozio u oba smera, što je predstavljalo ozbiljnu pretnju za sve učesnike u saobraćaju

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zrenjanin Ukrivo (@zr.ukrivo)

Srećom, u trenutku kada je automobil prešao u suprotnu traku, na putu nije bilo drugih vozila. Nadamo se da je vozač uspeo da se vrati kući bez povreda i da niko nije stradao zbog njegove opasne vožnje.

Svaki put kad sednete za volan budite maksimalno oprezni, zbog kamikaza na putevima. Apelujemo na nadležne da sankcionišu ovakvo ponašanje na putu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar