Izvor: alo
05.03.2024 u 13:33
0

BAČKI PETROVAC SE OPRAŠTA OD MALIŠANA: Sutra sahrana dečaka koje su roditelji ubili, pa skočili sa solitera, počivaće pored majke

Ubijeni dečaci iz Novog Sada, biće sahranjeniu 14 sati u istoj grobnici sa majkom

Martina P.S. (23) biće sahranjena 6. marta u 14 sati na groblju u Bačkom Petrovcu, zajedno sa svoja dva sina, objavilo je pogrebno preduzeće iz ovog mesta. Oni su na njihovu zajedničku umrlicu na Facebook profilu. Na njoj piše da će Martina K. biti sahranjena sa decom, a njihova imena godine i fotografija nisu navedena, kao što je običaj za Protestantsku veroispovest.

PRONAĐENA OPROŠTAJNA PORUKA BRAČNOG PARA KOJI JE UBIO DECU: Zastrašujuće reči od kojih se LEDI KRV

Tela su dopremljena u Bački Petrovac.

Sztr Requiem FACBOOK

Porodica je bila u pogrebnom i organizovala je sahranu. Tela se nalaze kod njih u hladnjači. Mališani će biti sahranjeni u belim kovčezima, a njihova majka, biće u svetlom kovčegu boje drveta, PIŠE Alo!

Ispod umrlice, nizali su se komentari sugrađana i prijatelja Martinine porodice.

Podsetimo, bračni par je skočio sa  krova šesnaestospratnice u dvorišnu, unutrašnju stranu zgrade, sakrivenu od pogleda prolaznika i šetača, kao i vozača automobila, inače prometnim Bulevarom cara Lazara i to upravo u delu prekoputa „Spens-a“ i „Promenade“. Oni, kako potvrđuju stanari solitera, nisu tu živeli i niko ih ranije nije video.

Još uvek se ne zna kada i gde će biti sahranjen njen suprug Lav Petrović Suvajdžić (25).

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter