Izvor: Tanjug
22.12.2021 u 21:04
0

Bivša pomoćnica direktora Uprave carina braniće se sa slobode

U Tužilaštvu za organizovani kriminal večeras je saslušana bivša pomoćnica direktora Uprave carina za sektor finansijske investitcije i pravne poslove Sofija Radulović koja je ranije danas uhapšena zbog summnje da je zloupotrebila službeni položaj u vezi sa javnim nabavkama, prenose mediji. 

Nakon saslušanja ona je puštena da se brani sa slobode jer Tužilaštvo nije predložilo da joj se odredi pritvor, ali je predložilo sudu da joj odredi meru zabrane komuniciranja i sastajanja sa svedocima.

Radulović se tereti za krivično delo zloupotreba službenog položaja u vezi sa javnim nabavkama iz 2017. i 2021. godine.

Iz izvora bliskih Upravi carine, rečeno da je Radulović razrešena u maju ove godine i da je ubrzo nakog toga i napustila Carinu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter