Izvor:
06.08.2017 u 13:21
0

BRUTALNO IŽIVLJAVANJE: Šutirao i šamarao ženu pred dvoje male dece!

Požarevačka policija uhapsila je Bobana P. (34) iz sela Ćirikovac zbog sumnje da je u nedelju uveče u porodičnom domu brutalno pretukao suprugu D. P. (28), i to pred dvoje maloletne dece.

Kako nezvanično saznajemo, Boban P., koji je odranije poznat policiji po nasilju, u nedelju je došao kući pijan i počeo da maltretira ukućane.

I roditelji mu bili tu

– Psovao je suprugu i lomio stvari po kući. Onda je nasrnuo na nesrećnu ženu, koja je pokušala da ga spreči u demoliranju kuće. Počeo je da je šutira, šamara, udara svuda po telu – navodi naš izvor upućen u istragu.

U kući Bobana P. u tom trenutku nalazili su se njegovi roditelji i dvoje dece od šest i tri godine, koja su gledala brutalno zlostavljanje.

– D. P. je u jednom trenutku uspela da se izvuče iz sobe i sa svekrom pozove policiju. Kada je Boban to shvatio, odmah je pobegao – objašnjava naš sagovornik.

Međutim, posle dva dana nasilnik se pojavio u policijskoj stanici u Kostolcu i prijavio se.

– Niko ne zna gde se nalazio za to vreme, niti se javljao porodici. Sumnja se da se krio u Beogradu, pošto je zaposlen u jednoj građevinskoj firmi. Odmah je prebačen u požarevačku policiju, gde je proveo dva dana u pritvoru – kaže naš izvor.

Žalba tužilaštva

Nakon isteka 48 sati, osumnjičeni je saslušan u tužilaštvu.

– Tužilac je predložio da mu se odredi pritvor do 30 dana da ne bi uticao na svedoke i ponovio krivično delo za koje se tereti. Međutim, sudija za prethodni postupak u Osnovnom sudu u Požarevcu odbio je taj predlog, pa mu je odredio meru zabrane prilaska supruzi na 50 metara udaljenosti. Osnovno tužilaštvo u Požarevcu najavilo je da će se žaliti na tu odluku jer smatraju da su razlozi sa određivanja pritvora opravdani, pogotovu zbog toga što je on već osuđivan za nasilničko ponašanje, a i ranije je dva puta prijavljivan za nasilje u porodici – dodaje naš sagovornik.

Gađao sudiju flašama

ZABRANJENO MU DA IDE NA UTAKMICE

Kako nezvanično saznajemo, Boban P. ima istoriju nasilničkog ponašanja.

– On je pre nekoliko godina osuđen za nasilničko ponašanje na sportskim terenima jer je napao sudiju na fudbalskoj utakmici gađajući ga pivskim flašama. Zbog toga je bio uslovno i novčano kažnjen, a određena mu je i mera zabrane prisustvovanja na utakmicama u Ćirikovcu. Kad se u tom selu igra fudbal, on odlukom suda, u vreme dok utakmica traje, provodi u policijskoj stanici – dodaje naš izvor.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter