Izvor: telegraf.rs
25.09.2020 u 21:42
0

ČAČANI ŠOKIRANI! OVO NIJE HUMANO! Mačku vezali za roštilj, zakačili petarde i zapalili je, ostao samo crni trag u travi!

Stanare zgrade u Bosanskoj ulici u Čačku tokom prethodne noći uznemirilo je šest, sedam eksplozija, nalik petardama. Međutim, jutros su iza zgrade imali šta i da vide, a nije bila reč (samo) o petardama, piše Ozonpress.

Nekome, iz njemu ili njima samo znanih razloga, bilo je zanimljivo da uhvate mačku, na nju privežu petarde i vežu je za roštilj, a onda aktiviraju petarde i posle toga zapale izranjavljenu životinju.

SAZNAJTE I OVO…

SRPSKI NARKO-BOSOVI OSTALI BEZ GLAVNOG DILERA: Uhapšen u Beču sa drogom od skoro pola miliona evra

Putin pozvao na pakt sa Amerikom!

TRAGEDIJA, TUGA DO NEBA: Muškarac stradao od UDARA GROMA!

OVO JE KOBNI MOMENAT POGIBIJE DETETA: Dimitrije je traktorom krenuo prema kući, a onda je usledila tragedija

Nadležna komunalna služba odnela je jutros telo spaljene životinje i uklonila ostatke ražnja, ali time nije uklonjen i gorak ukus u ustima, najpre stanara zgrade, a onda i svih onih koji su ovo videli.

Podsetimo, sličan slučaj ubistva životinje desio se i sredinom meseca u Leskovcu. Maloletnici D. M i V. M iz Leskovca, mučili su mačku i potom snimak zlostavljanja postavili na društvene mreže. Oni su saslušani su u policiji, a odluka o tome kako će se goniti i kakva će ih kazna stići, u rukama je Višeg javnog tužilaštva u Leskovcu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter