Izvor: informer
17.11.2021 u 16:36
0

DEDI MAKROU I DALJE JE MESTO IZA REŠETAKA: Uhapšen zbog trgovine ljudima, ponovo mu produžen pritvor

Sedamdesetdevetogodišnjem Drago. P. iz Novog Sada, koji je u martu uhapšen zbog trgovine ljudima, ponovo je produžen pritvor.

U Višem javnom tužilaštvu potvrdili su da će on u pritvoru ostati najmanje do 16. decembra.

PROČITAJTE JOŠ: JEZIVO: Uhapšen mladić (21) koji je usmrtio nesrećnu ženu na Mirijevu a čak nema ni vozačku dozvolu

Za krivično delo za koje se on tereti zaprećena je kazna zatvora od najmanje pet godina.

PROČITAJTE JOŠ: „SRAMOTA, OVO JE NEČOVEK“! Muškarac sa kapuljačom UKRAO DONACIJE OBOLELOM DETETU! Užas u zemunskoj pekari! (VIDEO)

Drago je vrbovao devojke obećavajući im da će raditi u salonu za sportsku masažu, ali je onda počeo da ih tera i da se*sualno zadovoljavaju mušterije.

Usluge „masaže“ oglašavao je na društvenim mrežama, a naplaćivao ih je od 4.000 dinara pa naviše, u zavisnosti od vrste usluge.

Pre nego što je uhapšen policija mesecima pratila Draga, jer je bilo očigledno da su njegovi saloni za masažu zapravo paravan za prostituciju.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Od sada naše vesti možete čitati i na zvaničnom Twitter nalogu HappyBSC portala.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter