Izvor: novosti
17.11.2022 u 09:49
0

DETALJI JEZIVE SAOBRAĆAJKE U NOVOM SADU: Doktori otkrili u kakvom je stanju devojčica (15) povređena u udesu!

U dve odvojene saobraćajne nesreće koje su se desile u Novom Sadu, jedan muškarac je poginuo na licu mesta, dok je četvoro povređeno i oni su transportovani u bolncu.

U noći između srede i četvrtka oko dva i po sata posle ponoći, dogodilas se teška saobraćajna nesreće u Bulevaru Jovana Dučića u Novom Sadu, u kojoj je na licu mesta nastradao tridesetpetogodišnji muškarac. U toj nesreći teško je povređena petnaestogodišnja devojčica.

Kako je za medije rekao dr Zoran Krulj, portparol Zavoda za hitnu medicinsku pomoć, na licu mesta intervenisale su dve medicinske ekipe, a poziv su primili u 2 sata i 28 minuta. Povređena maloletnica je sa politraumatskim povrdama posle inicijalnog zbrinjavanja prevezena u Dečju bolnicu.

JEZIVA NESREĆA U NOVOM SADU: Automobil se prepolovio! Mladić mrtav, devojčica (15) se bori za život!

Prema dosadašnjim saznanjima, nesreća se dogodila kada je automobil  „BMW“ iz još neutvrđenih razloga izleteo sa puta i udario u drvo.  Kola su se gotovo prepolovila, a na mestu nesreće intervenisali su i vatrogasci, a policija je obavila uviđaj.

Prema rečima dr Andree Đuretić, portparola Instituta za zdravstvenu zaštitu dece i omladine, petnaestogodišnjakinja je zadobila višestruke politraumatske povrede unutrašnjih organa i nalazi se na Odeljenju intenzivne nege dečje hirugije. Povređena je u svesnom stanju i i toku je dijagnostika.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Četiri sata kasnije, odnosno u 6.16 na autoputu  Beograd – Novgi Sad, kod „Lesnine“ u saobraćajnoj nesreći su povređene tri osobe, kada je iz još nepoznatih razloga, automobil sleteo s puta i udario u saobraćajni znak.

U ovoj nesreći, prema rečima dr Zorana Krulja, portparola novosadskog Zavoda za hitnu medicinsku pomoć, povređeni su muškarac star 20 godina i dve ženske osobe starosti 38 i 41 godinu. Svo troje su posle inicijalnog zbrinjavanja na licu mesta transportovanui u Urgentni centar.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter