Izvor: Novosti
01.12.2021 u 11:58
0

Detalji nesreće kod Pirota:BILA JE DOBRA MAJKA, PREDAN RADNIK -nekadašnja pomoćnica gradonačelnika

U saobraćajnoj nezgodi koja se desila 30. novembra u večernjim časovima kod pirotskog sela Blato, poginula je Lalka Ćirić (36), radnica Gradske uprave u Pirotu i pomoćnica gradonačelnika.

Ovim povodom oglasio se kabinet gradonačelnika Vladana Vasića koji su svom sopštenju navodi da je vest o smrti Ćirićeve duboko potresla i zatekla sve koji su je znali.

– Delili smo zajedno iste snove i vrednosti o boljem i lepšem životu u Pirotu. Ovom prilikom izražavamo najdublje sdaučešće njenoj porodici, prijateljima i kolegama. Lalka Ćirić je surpuga, majka i radnica ostvarena u poslu. Na poziciji pomoćnice gradonačelnika bila je od 27.decembra 2018. do 20.avgusta 2020. godine, kada je imenovana za člana Gradskog veća. Bila je dugogodišnji član Socijalističke partije Srbije. Svi zapsoleni u Gradskoj upravi pamtiće je kao dobru i posvećenu osobu. Vreme i mesto sahrane biće naknadno objavljeni-navodi se u saopštenju Kabineta gradonačelnika Pirota.

Ćirićeva je jedno vreme u Gradskoj upravi bila zadužena sa saradnju sa predsednicima mesnih zajendica, koji za nju imaju samo reči hvale jer je potpuno razumela probleme u selima i nesebično pomagala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter