Izvor: Novosti
06.02.2022 u 19:35
0

DETALJI NESREĆE KOD VALJEVA: Preticao kolonu, pa izazvao sudar!

U sudaru tri automobila, koji se dogodio oko 18 časova u Valjevskoj Loznici, na magistralnom putu Valjevo – Ibarska magistrala, povređene su četiri osobe.

Svi povređeni prebačeni su u Urgentni centar Opšte bolnice Valjevo, gde im je ukazana lekarska pomoć i utvrđivan stepen i ozbiljnost povreda.

Do nesreće je, nezvanično, došlo kada je jedan automobil počeo da pretiče kolonu vozila i tada je okrznuo jedno koje je dolazilo iz suprotnog smera. Tada se automobil koji je preticao odbio i udario u još dva vozila u njegovoj kolovoznoj traci.

Uz tri ekipe hitne pomoći, na lice mesta bilo je upućeno i vozilo vatrogasne brigade iz Valjeva. Zbog uviđaja i uklanjanja vozila, saobraćaj je bio zatvoren, pa su vozila ka Beogradu usmeravana na alternativne pravce.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter