Izvor: Alo
17.11.2021 u 14:36
0

DETALJI NESREĆE NA MIRIJEVU: Svega imam, samo moje žene nema

Vozač u automobilu marke BMW je, za sada nerazjašnjenim okolnostima, izleteo iz kolovoza i udario u stub , koja je usmrtila ženu.

Scena na mestu nesreće je, prema rečima očevidaca, jeziva jer je automobil smrskan, a delovi BMW-a su razbacani po putu.

PROČITAJTE JOŠ: TRAGEDIJA U MIRIJEVU: Automobil pokosio ženu!

Svedok jezive nesreće Jovica Živković, koji je i muž poginule žene Zlate Živković, ispričao je da je video kako vozač ne može da kontroliše vozilo. Kako je Jovica rekao, ona je zastala i rekla da će ga stići.

– Stići ću te ja, idi ti polako. Ja gledam, vozač je već gubio kontrolu. Nenormalno je vozio – rekao je Jovica koji ne može od tuge i šoka da dođe sebi.

PROČITAJTE JOŠ: ZA „DOBRO JUTRO SRBIJO“ ŽARKO POPOVIĆ: „60% objekata na Zlatiboru izgradjeno od pranja novca crnogorskih mafijaša!“ (VIDEO)

Jovica Živković je jedva prozborio nekoliko reči, on rekao da svega ima samo „njegove žene više nema“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Od sada naše vesti možete čitati i na zvaničnom Twitter nalogu HappyBSC portala.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter