Izvor: Novosti
27.07.2022 u 09:15
0

DETALJI SAOBRAĆAJKE KOD AVALE: U sudaru dva automobila povređene tri osobe, mladiću ruka slomljena

Tri osobe, od kojih jedna teže, povređene su u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u beogradskom naselju Trešnja na Kragujevačkom putu.

TEŠKA NESREĆA NA PUTU SLANKAMEN-NOVI KARLOVCI: Poginula jedna osoba (FOTO)

Kako se nezvanično sazanje saobraćajna nesreća dogodila se sinoć sat vremena nakon ponoći. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Sudarila su se dva putnička automobila. Prilikom sudara tri osobe su povređene. Srećom dve su prošle sa lakim telesnim povredama, a jedna je zadobila tešku telesnu povredu u vidu preloma ruke – rekao je izvor Informera upoznat sa slučajem. 

Tešku telenu povredu zadobio je tinejdžer. 

U Beogradu su se dogodile još dve saobraćajne nesreće u kojima su lakše povređena dvojica motociklista.U toku noći bilo je angažovano 20 ekipa Hitne pomoći, koje su intervenisale 89 puta, od toga 23 na javnom mestu.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter