Izvor: novosti
25.12.2020 u 10:57
0

DETALJI UBISTVA KOD SVRLJIGA: NIKOME SE NIJE ZAMERAO, NEŠTO JE TU ČUDNO

O SEDAMDESETPETOGODIŠNjEM Bori K, čije je telo pronađeno u porodičnoj kući u selu Svrljiški Lalinac 22. decembra, meštani kažu da se nikome nije zamerio ili se sa bilo kim svađao.

– Sam je živeo, žena mu je umrla pre dve godine, otac prošle godine. On je živeo svoj život, nije se svađao sa bilo kim – rekao je komšija Bora Marković.

On je istakao da je čudno to što se desilo sa Borom, i da je on uglavnom gledao svoja posla, i da su okolnosti smrti čudne.

– Čudno je što se to desilo u selu, nije se svađao sa bilo kim. On ujutru dođe, otvori kapiju, ode u Svrljig pa se uveče vrati. Dolazili su mu ponekad svastičić i jedan kolega iz kožare, koji je dolazio da mu seče drva – rekao je komšija ubijenog.

SVE O SPORTU

NAJPOZNATIJI ĐAVO BEZ DLAKE NA JEZIKU: Sanjam titulu sa Junajtedom

IBRA O PAKLU KOJI JE PROŠAO ZBOG KORONE: DAVAO SAM ZIDOVIMA IMENA

SAD JE I ZVANIČNO: Marakanu napušta jedan od najboljih fudbalera!

OBRADOVIĆEVA PORUKA NA TVITERU PODIGLA NEVEROVATNU PRAŠINU: Želeo sam samo još jedan sekund… (FOTO)

– Jedna žena iz Knjaževca ga je zvala, ali se on nije javljao, pa je ona zvala policiju, koja je došla i pronašla telo.

Nakon Borine smrti, organi gonjenja su naveli da se najverovatnije radi o samoubistvu s obzirom na to da je telo nađeno u zaključanoj sobi, a muškarac je u rukama imao nož za koji se smatralo da se njime preklao.

Međutim, Više javno tužilaštvo je naložilo obdukciju, a Zavod za sudsku medicine je ustanovio da se radi o zločinu.

Ključne su bile rane koje je žrtva imala po rukama, koje ukazuju da se muškarac branio od napadača – navode naši sagovornici upoznati sa ovim slučajem.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter