Izvor: Kurir.rs
13.06.2020 u 20:49
0

DETALJI UBISTVA U BEOGRADU! Komšinica ispričala: Neko je sedeo u kolima i ČEKAO GA JE!

Otišla sam da bacim smeće i prošla sam pored mesta gde je deset minuta kasnije Slobodan izboden. Neki čovek sedeo je u kolima ispred garaže, ali nisam videla potencijalnog ubicu – kaže komšinica Slobodana Kostadinovića (60) koji je ubijen u subotu uveče.

Slobodan Kostadinović (60) brutalno je izboden višestrukim ubodima nožem u vrat i telo u četvrtak, kod svojih iznajmljenih garaža na Novom Beogradu,a policija i dalje traga za napadačem.

Komšinica koja je samo desetak minuta pre stravičnog ubistva otišla da baci smeće, srela je nepoznatog čoveka kako sedi u kolima ispred garaže, gde se ubistvo i odigralo.

– Jezivo! Otišla sam da bacim smeće i prošla sam tik uz mesto, gde je samo deset minuta posle Slobodan izboden. Neki čovek sedeo je u kolima ispred garaže, ali nažalost nisam videla možda potencijalnog ubicu. Vratila sam se u zgradu i nedugo nakon toga čuli smo policiju i Hitnu pomoć – rekla je komšinica i dodala:ž

OPUŠTENE VIKEND PRIČE

POZNATI PRODUCENT ODUŠEVLJEN SRBIJOM: Imate uslov i kadar za filmove na SVETSKOM NIVOU!

FUDBALER VELIKOG SRCA: Rade Dugalić pomogao nesrećnoj ženi i njenoj ćerki koje su izbačene iz stana! (FOTO)

BAKINA KUHINJA Urmašice po receptu naših nana (VIDEO)

TRUDNICA UMESILA UŠTIPKE: Sofija Milošević vešta u kuhinji! (FOTO)

NOVITETI IZ SONIJA Ovo je 10 najzanimljivih igara za PS5 (VIDEO)

– U to vreme moj sin se vraćao sa igrališta, ali ništa nije ni video, ni čuo. On je prolazio tačno iznad garaže, kada je napadač u to vreme ubadao nesrećnog čoveka. Mislim da je u pitanju neka osveta, kad je tako zverski ubijen – rekla je ona.

Slobodan je na mestu gde je ubijen izdavao dve garaže. Sa porodicom je živeo nedaleko od mesta napada, tačnije u zgradi preko puta.

– Pretpostavlja se da je napadač pratio žrtvu. Slobodan se pojavio i parkirao svoja kola „golf 7“ ispred garaže. Napadač je izvadio nož i izbo ga u vrat i po telu. Iskasapljen se srušio pored auta i ostao da leži u lokvi krvi. Napadač je pobegao sa mesta ubistva i za njim se i dalje traga. Kostadinovića je pronašao komšija koji je i obavestio policiju – kaže izvor. 

– Sumnja se da je Slobodan imao neraščišćene račune sa nekim, kao i da je imao neprijatelje. Možda je video nešto što nije trebalo u tom trenutku i tako postao pretnja nekome. Zgrada ispred koje je ubijen poseduje kamere i policija je uzela video-snimke kako bi lakše rasvetlila ovo ubistvo. Međutim, veliki problem stvara i to što garaže gde je ubijen nisu pokrivene nadzornim kamerama – rekao je naš izvor.

Napad dogodio se oko 18 časova u Ulici Jurija Gagarina 200 na Novom Beogradu.

– Istraga se kreće u više pravaca, a motiv ovog svirepog ubistva u sred bela dana i dalje je nepoznat. Operativci su preuzeli snimke sa bezbednosnih kamera i razgovarali sa komšijama – kaže naš izvor.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter