Izvor: Novosti
04.12.2021 u 12:17
0

DETALJI UBISTVA U SELU KAONIK: Utvrđen identitet osumnjičenog, u toku potraga

Kruševačka policija rasvetlila je detalje ubistva 55 – godišnjeg Radislava A. u selu Kaonik.

Ubistvo se dogodilo sinoć. Utvrđeni su identitet osumnjičenog, motiv ubistva, vreme i mesto izvršenja, kao i vozilo kojim je osumnjičeni pobegao, prenose mediji. 

Osumnjičeni Slaviša P. (45) ima dosije zbog droge i oružja i proveo je više od 10 godina u zatvoru. On se bavio zelenašenjem i svojevremeno je dao novac na kamatu Radislavu A. Dosadašnji rezultati istrage ukazuju da je ubistvo posledica finansijskih transakcija ubijenog i osumnjičenog. 

Ubijeni Radislav A. nije imao kriminalni dosije. 

Svi inspektori kruševačke policije rade na slučaju od trenutka kada je prijavljena pucnjava.

U toku je intezivna potraga za osumnjičenim.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter