Izvor: kurir
09.06.2024 u 18:46
0

DEVOJČICA (10) POKUŠALA DA POBEGNE KROZ PROZOR, PA SE STUB OBRUŠIO NA NJU! Detalji užasa u Obrenovcu, poznato stanje deteta!

Devojčica S. J. (10) zadobila je teške povrede u subotu u Obrenovcu kada je na nju pao zid. Do nesreće je, kako Kurir saznaje, došlo kada je devojčica ostala sama kod kuće sa sestrom, a na nju je pao stub nakon što je pokušala krišom da izađe iz kuće.

– Devojčica i njena sestra koja je završila sedmi razred, ostale su same kod kuće jer su im roditelji otišli za Beograd zbog lekarskog pregleda. Budući da su ostale ostale zaključane u kući, a devojčica je htela da izađe napolje sa drugaricom, ona je pokušala da izađe kroz prozor. Uhvatila se za stub koji je bio nemalterisan i on se obrušio na nju – ispričao je jedan od komšija za Kurir.

Kako saznajemo, devojčica je slomila četiri zuba i jagodišnu kost, a takođe ima i hematom na glavi.

– Tek je čeka operacija, zadobila je grozne povrede, ali kažu da će biti dobro, svi se i nadamo tome, strašno je to što se dogodilo, a deca kao deca, hoće nešto po svaku cenu – rekao je naš sagovornik.

Inače, o ovoj porodici, komšije imaju samo reči hvale, dok za decu kažu da su vaspitana i da ih je začudilo da je devojčica pokušala ovako nešto. Međutim, kako kažu, očigledno ju je povukla dečija želja za igrom.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter