Izvor: Tanjug
11.12.2020 u 11:31
0

DOLIJALI RAZBOJNICI: Ženi UKRALI dva prstena sa ruke, a u novembru čoveku koverat pun para

Sumnja se da su uhapšeni odgovorni za još sličnih krivičnih dela.

Novosadska policija uhapsila je dva muškarca starosti 45 i 51 godinu iz Beograda zbog teške krađe. Oni su osumnjičeni da su juče na ulici oteli dva zlatna prstena sa ruke 85-godišnje žene. Policija je prilikom hapšenja osumnjičenih pronašla nakit i vratila ga ženi.

I OVO ĆE VAS INTERESOVATI…

STIŽE JOŠ JEDNA RUSKA VAKCINA protiv svih vrsta KOVID virusa!

TAJM proglasio LIČNOST GODINE: Evo ko je poneo slavnu titulu!

NOBEL U DOBA KORONE: Laureati primili nagrade u svojim domovima

Takođe, sumnja se da su osumnjičeni u novembru, pod lažnim izgovorom, naveli 87-godišnjeg muškarca da iz džepa izvadi koverat sa 3.200 evra, koje su ukrali.

Policija sumnja da su dva uhapšena muškarca odgovorna za još sličnih krivičnih dela i moli građane da pozovu broj telefona 064-8924056.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter