Izvor: BLIC
13.11.2021 u 11:18
0

DRAMA NA NOVOM BEOGRADU: Bivši robijaš ZAPUCAO u porodičnoj kući – sedam patrola opkolilo ulicu!

Oko 9 sati jutros odigrala se prava drama u Ulici Džona Kenedija kada je, došlo do pucnjave u jednoj porodičnoj kući.

Nezvanično, policija je dobila dojavu da je naoružani mladić u kući i da je zapucao. Ogroman broj policajaca, sa čak sedam vozila, sjurio se do ove adrese gde su savladali osumnjičenog i priveli ga, pišu mediji.

Hitna pomoć je sat vremena nakon drame odvezla jednu osobu.

PROČITAJTE JOŠ: BRAT I SESTRA POGINULI NA PUTU ZA VRBOVSKO! Navigacija ih odvela na POGREŠAN put – bager izvlačio smrskani auto!

– Godinama je bio problematičan, bio je u zatvoru. Znamo da se jako loše slagao sa očuhom, a u toj kući je živeo sa majkom i bratom koji je u invalidskim kolicima – pričaju komšije.

Kako kažu oko 9 sati jutros čuli su jedan pucanj, a onda su videli ogroman broj policajaca ispred kuće.

– Pre dve godine mu je preminuo brat. Mislim da je ubijen… Doživeli su tada tešku tragediju – rekle su komšije.

Policija je na licu mesta obavila uviđaj.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter